METALPHOTO

Metalheads go Pinkpop!!

Take me down to the city of Landgraaf where the grass is pink and the girls are happy………..
Metalphoto gaat naar P I N K P O P!!! Hoezo dat is toch alleen maar mainstream zou je zeggen?

Voor de Rocker die nog nooit naar Pinkpop is geweest, dit is je kans om een paar stevige potje Rock en Metal acts te bewonderen. Met o.a. Metallica – Pearl Jam – Måneskin – Nightwish – Volbeat – Deftones
– Ten Times A Million – Nothing but Thieves….

Eindelijk na 2 jaar weer Pinkpop! Nog maar een klein maandje te gaan. Met heel veel top acts! Zoveel
verschillende genres op het gezelligste festival terrein van Limburg!
Headliners dit jaar zijn Metallica op vrijdag, op zaterdag Pearl Jam en Imagine Dragons op zondag.
Daarnaast treden er heel veel andere interessante artiesten op zoals de winnaars van het Eurovisiesongfestival van vorig jaar, Måneskin. Deze band staat zowel op de Nederlandse en international hitlijsten met Zitti E Buoni, I wanna be your slave en Beggin.
Onze eigen trots Floor Jansen staat ook dit jaar op Pinkpop zowel solo als met Nightwish! Haar nieuwe single “’Fire”’ zal ongetwijfeld te horen zijn op de Limburgse bodem. Dat wordt dubbel genieten van een van de beste zangeressen van Nederland! Ook de Deense rockband Volbeat zal op Pinkpop hun allerlaatste album ‘’Servant of the Mind’’ laten horen.
En wat dacht je van de Amerikaanse rockband Deftones?! De klassieke nummers uit het album Adrenaline en Around the Fur zullen zeker niet ontbreken in hun repertoire.
We kijken ook heel erg uit naar de in 2012 in Enschede opgerichte band Ten Times A Million. Na 2 jaar wachten maken ze dit jaar hun Pinkpop debuut.
Meer info over de dagindeling en kaarten verkoop vind je door te klikken op onderstaande poster of via de website

www.pinkpop.nl

X