METALPHOTO

Graceless @ Metropool Enschede (test event)

door: Jeanny Petrocchi

23-04-2021

We behoorden tot de gelukkigen die een kaartje konden bemachtigen voor een testevent dat afgelopen vrijdag in een van de mooiste zalen van Twente heeft plaatsgevonden; Metropool – Enschede
De kaarten waren in no time uitverkocht! Om aan dit test event mee te kunnen doen moesten we ons wel even vooraf laten testen op covid. Alleen met een toegangskaart en de testuitslag op de app kreegg je toegang om te genieten van een toffe show. De avond was kort maar dat mocht de pret niet drukken.
Drinken kon je bestellen via een QR code en werd aan tafel geserveerd. De foto’s zijn uiteraard vanaf mijn stoel gemaakt; het was even ouderwets genieten van een biertje en van catchy doom/death metal melodieën in een gezellige zomeravondse sfeer.

Om 18.00 konden we al binnen om van de extreem gevarieerde deuntjes van de Rode jager te genieten, van Slayer tot Luv! Dit avondvullend concept is niet onbekend. Deze dj gaat meestal bij alle evenementen en festivals langs. Bij hem is het ‘’its my party and I draai what I want to’’; van metal tot hits van vroeger, als het maar gezellig is.

Om 19.00 mochten we een uur lang genieten van Graceless. Vorig jaar zijn we ook naar P60 geweest voor een concert van deze Leidense band voor het jubileum van onze collega’s van Zware Metalen. Introductie is helemaal niet meer nodig, deze band zorgt voor puur muzikale explosie op het podium, de foto’s klik hier spreken voor zich.

Met dank aan de medewerkers van Metropool voor de goede service, de rode jager en uiteraard Graceless voor een unieke avond!