METALPHOTO

Cannibal Corpse 10 augustus in Baroeg!

Death Metal is het meest populaire metal genre in Nederland, waar elke recht geaarde metalhead weet wat Cannibal Corpse is. De meest brute Death Metal band van de Verenigde Staten komt dan ook met de regelmaat van de klok even over om acte de presence te geven voor hun fans in de lage landen. De langharige stoere mannen uit Buffalo (NY) toeren weliswaar het liefst door hun eigen continent – wat te merken is aan de geweldige, relaxte, sfeer tijdens hun optredens daar- maar zijn niet te beroerd om pakweg, om het andere jaar, hun opwachting te maken op het grootste metalfeest ter wereld, Wacken Open Air.

Op W:O:A spelen zij a.s. zaterdag, 1 augustus, om 20.30 uur op het Party Stage. In de nasleep van dit spektakel doet de band ook nog even Baroeg aan. Iets waar we zeer dankbaar voor zijn, want niet iedereen die dat wilde kon dit jaar in het Noordduitse Mekka van de Metal terecht: de ruim 100.000 tickets waren al binnen een paar uur uitverkocht.

Cannibal Corpse bracht vorig jaar hun 13e studioalbum uit: “A Skeletal Domain” een geweldig album in de strakke eigen stijl die we al bijna 30 jaar van CC kennen.


In het najaar toeren ze door Noord Amerika, samen met de Poolse black metal band Behemoth. Europa staat voorlopig niet meer op hun programma dus pak je kans NU om CC nog dit jaar live te zien!
Met in het voorprogramma het ook niet te versmaden Carnifex uit San Diego (CA), treedt CC op in Baroeg, aan de Spinozaweg 300 te 3076 ET Rotterdam, op maandagavond 10 augustus a.s. waar de deuren om 19 uur open gaan.

De fotoreportage verschijnt t.z.t. uiteraard op Metalphoto!
BAROEG